Samenwerkingspartners

 

 EH_logo Edmond Halley Pensioenmanagement en Poul Gelderloos PensioenInzicht ontwikkelen samen verschillende dienstverleningsconcepten voor pensioenadvisering en voor Financiële Planning. Over en weer maken wij gebruik van onze specifieke kennis en capaciteiten om onze klanten optimaal te kunnen adviseren. Hierdoor krijgt u het beste advies, een advies dat bij u past.
 Colpas Door het samenwerkingsverband met ColPas VerzekeringsBeheer in Rotterdam krijgt elke door mij geadviseerde pensioenoplossing concreet gestalte. Ook kunnen andere geadviseerde oplossingen bij andere aanbieders van financiële diensten worden ondergebracht. Het advies dat u ontvangt, krijgt daarmee een zichtbaar vervolg.
Het samenwerkingsverband met Van Veen Assurantiën te Voorschoten geeft u de zekerheid dat de in privé te treffen oudedagsvoorzieningen (ook voor de zelfstandig ondernemer!) tegen de scherpste prijs en bij de juiste verzekeraar of bank wordt ingekocht. Dat geldt ook voor uw individuele arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekeringen. Van Veen Assurantiën beheert deze verzekeringen op efficiënte en professionele wijze. Mijn advies aan u wordt daardoor realiteit.