Aanbevelingen – Recommendations

Vakmanschap ontstaat waar kennis en empathie samenkomen

Ronald Gerrits, Chemisch technoloog, Administrateur

Poul heeft mij bij een issue met een pensioenverzekeraar met raad en daad bijgestaan. Vakbekwaam, volhardend en zorgvuldig zijn kenmerkend voor Poul.

 

Merten Hinsenveld, Voorzitter gebruikersraad at Bouwcampus

Poul has demonstrated to be capable of securing the quality of financial decisions in all our retirement pension and salary issues. We intended to hire Poul for a second opinion, but he turned out to be our best and primary advisor in all financial issues. Due to his effort all third parties improved their performance or corrected their mistakes.

Poul is proactive, precise and caring.”

 

Frederik Heijer @FrederikH12

Voor afwikkeling #nalatenschap kan je goed terecht bij @InzichtPensioen Mooi financieel overzicht en goede communicatie met alle partijen.

 

Stichting Leger des Heils over de afwikkeling van een nalatenschap waarin zij één van de vier erfgenamen is

Graag willen wij u een compliment geven voor de uitvoering van uw rapportage. Het geeft een zeer duidelijk en inzichtelijke kijk op de werkzaamheden en ontwikkelingen in de nalatenschap. Met de gerealiseerde meerwaarde van de effectenportefeuille en het onroerend goed zijn wij uiteraard zeer content.

Uw rapportage is zeer duidelijk en inzichtelijk zodat een verdere bespreking voor ons niet nodig is.”

 

Artsen zonder Grenzen, naar aanleiding van de afrondende rapportage en slotuitkering

Tot slot willen wij u hartelijk danken voor de verrichte werkzaamheden en de zorgvuldige afhandeling van de nalatenschap.